Smaka Sverige

Smaka på Västmanland

Foto: Smaka på Västmanland

Landskap

Västman­land



Smaka på Västmanland är en ekonomisk förening som verkar för att utveckla produktions-, förädlings- och distributionsled i enlighet med den växande efterfrågan på mat med tydligt ursprung, odlat/framställt i konsumentens hemtrakter. Smaka på Västmanland ekonomisk förening verkar för att utveckla produktions-, förädlings- och distributionsled i enlighet med den växande efterfrågan på mat med tydligt ursprung, odlat/framställt i konsumentens hemtrakter. Visionen är starka landsbygdsföretag, fler arbetstillfällen, god, trygg, nyttig, hållbar och nära matkedja med utvecklad regional matkultur. Smaka på Västmanland är också ett parallellt projekt som ska hjälpa igång ett regionalt samarbete mellan aktörer i länet. Målsättningen är att föreningen år 2015 ska ta över projektledarens arbetsuppgifter och vara självgående. Läs mer på Smaka på Västmanlands facebooksidalänk till annan webbplats.

Webbplats:

smakapavastmanland.selänk till annan webbplats

Uppdaterad 18 maj 2018

Dela

Taggar