Till Jordbruksverket.se
Om oss
Kontakt
Aktuellt
Produkter
Råvaror
Bibliotek
Nätverk
Karta
Aktuellt
Produkter
Råvaror
Bibliotek
Nätverk
Karta
Om oss
Kontakt
Tillbaka till Jordbruksverket
Hem
/
Bibliotek
/
Informationsartiklar
Filtrera
Bakgrund
Forskning och litteratur
Besöksnäring
Projektrapporter
Svenska drycker – ett kunskapsunderlag
Besöksnäring
Måltidsföretagare – från kalaskokerskor ...
Kött
Svensk charktradition
Kartläggning
En behovskartläggning av fäbodbruket i S...
Gastronomiska samtal
Film: Maten och hållbar utveckling
Forskning och litteratur
Så söker du i historiskt material
Besöksnäring
Affärsmåltider och affärsevenemang
Besöksnäring
Visa vem du är genom mat och dryck
Besöksnäring
Stärkt varumärke genom mat och dryck
Besöksnäring
Matfestivaler och tävlingar
Besöksnäring
Mat- och dryckesmässor
Besöksnäring
Matrundor och måltidspaket
Bakgrund
Lokal mat kan sätta din ort på kartan
Bakgrund
Historisk kunskap ger nya matidéer
Forskning och litteratur
Lokal mathistoria, fester och högtider
Forskning och litteratur
Produktion, metoder och recept
Forskning och litteratur
Frågelistor - arkivens okända skattgömmo...
Forskning och litteratur
Litteratur om matkultur
Besöksnäring
Så funkar "foodies"
Bakgrund
Stöd till insatser på livsmedelsområdet